Mar, Nën 28, 2023
Banner Top
Banner Top
“Ndihma e parë”, së shpejti…

“Libri I parë dhe i vetëm në rajon së shpejti, botimi i dytë” ka shkruar kështu në rrjetin e tij social në Facebook Drejtori I Qendrës Emergjente të Prishtinës Dr. Basri Lenjani.
Ai gjithashtu ka thënë që “Ndihma e parë”  i cili është një ndër librat bazik sa i përket fushës së mjekësisë, së shpejti edhe botimi I dytë me shumë risi dhe informata të reja.

Libri aktual, botim I vitit 2010  nga autorët  Mr.Sc.Dr. Basri Lenjani , Dr.Sc. Nexhmedin Karemani, Mr.Sc.Dr. Fatmir Ismaili dhe Mr.Sc.Dr. Salih Krasniqi, është I disponueshëm në libraritë e qytetit në Prishtinë dhe Tetovë.
Youtube

Arkiva

Kategoritë