Die, Sht 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Lidhjet e shëndetshme i ndjekin këto parime!

Lidhjet e dashurisë nuk janë të lehta!

Kur kalon faza e njohjes, zakonisht ciftet i kap rutina dhe shpeshherë ka të tillë që nuk mund të përballojnë diskutimet dhe vendosin të ndahen.

Por një lidhje dashurie e fortë, i ka disa pika që tregon se një ajo lidhje mund të zgjasë shumë gjatë:

Në një lidhje dashurie, të dy partnerët, japin të njëjtin kujdes dhe energji ndaj njëri – tjetrit.

Ata besojnë tek njëri – tjetri

Nuk i injorojnë problemet që kanë dhe gjithmonë i diskutojnë hapur

E shohin të mirën përtej cdo situate

Nuk mbajnë inate pasi diskutojnë për gjërat që nuk u pëlqejnë

Ciftet e lumtura argëtohen me njëri –tjetrin /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë