Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top

Për të dytën ditë radhazi, gjigandi aziatik nuk regjistroi asnjë rast të ri të koronavirusit të transmetuar në vend jashtë qytetit të Wuhan, epiqendra e një epidemie që ka marrë rreth 3,100 jetë dhe ka infektuar 80,000 njerëz në vend.

Në fotografi është epidemiologu me reputacion botëror Zhong Nanshan, i cili kryeson ekipin për frenimin e përhapjes së Covid-19./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë