Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Kujdesi shtëpiak për bebet dhe nënat, tani ofrohet edhe në vendin tonë!

Secila grua në momentin që të bëhet nënë ka nevojë për një kujdes të veçantë.

Ajo tashmë ka në dorë përgjegjësinë më të madhe ndaj të voglit të saj.

Shumë këshilla, ide e komente rreth mënyrës së kujdesit e mbingarkojnë atë por krejt çka i duhet është një kkëshillim profesional.

E kjo tashmë është e mundur edhe në vendin tonë.

“Kujdesi shtëpiak për bebet dhe nënat“ është kompani e cila ka për qëllim ofrimin e ndihmës fizike dhe profesionale për nënat dhe foshnjet e posalindura.

Mamitë profesioniste u ofrojnë ndihmë dhe këshilla të duhura në shtëpitë tuaja, në periudhën tuaj të lehonisë, periudhë kjo që sjellë mjaft nevoja për kujdesin tuaj dhe bebit tuaj, duke ua lehtësuar kështu gjendjen tuaj emocionale dhe atë fizike që nënattë ndjejnë amësinëpa stres dhe pa lodhje.

Shërbimet që kryejnë mamitë e kompanisë gjatë vizitave në shtëpi përshfinë:

  • Monitorimi i shenjave vitale ndaj bebes dhe nënës
  • Këshillim dhe mësim të metodave të gjidhënies
  • Këshilla rreth ushqyeshmërisë së nënës dhe foshnjës
  • Kujdes për higjienën e bebes dhe nënës
  • Pastrimin e plagëve
  • Kujdesi I përgjithshëm emocional dhe fizik ndaj lindjeve normale apo cezariane.

Kjo kompani ofron shërbime për 3-4 orë varësisht se sa keni nevojë.

Për më shumë informata dhe për të kontraktuar shërbimet tuaja kontaktoni:

Facebook: Kujdesi shtepiak per bebet dhe nenat

Instagram: Kujdesi shtepiak per bebet dhe nenat

Tel:+383 49 315 098

Adresa: Rr. Vellezrit Fazliu, Prishtine

Youtube

Arkiva

Kategoritë