Sht, Maj 27, 2023
Banner Top
Banner Top
Kthehet prapa në Kroaci autobusi me udhëtar nga Italia që ishte nisur për Kosovë

Është kthyer prapa në Kroaci një autobus me udhëtar nga Italia të cilët ishin nisur për në Kosovë.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Infrastrukturës, Lumir Abdixhiu.

”Sot jemi njoftuar për nisjen e një autobusi me udhëtarë nga Italia për në Kosovë. Nisja ishte ilegale dhe pa autorizm të Ministrisë. Autobusi në fjalë është kthyer prapa në Kroaci.

Rikujtoj se çdo transport i organizuar, tokësor e ajror është i ndaluar deri në një vendim tjetër. Kjo masë preventive është domosdoshmëri e mbrojtjes së qytetarëve tanë.

Për shtetasit e Kosovës, me viza në skadim, do të ketë trajtim. Jam në konsultim të ngushtë me ministrin e Punëve të Jashtme dhe ministrin e Shëndetësisë”.

Youtube

Arkiva

Kategoritë