Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Këto rutina bukurie janë të dëmshme

Ndonjëherë mund të bëni gabime padashje, sa i përket rutinave të bukurisë.

I pastroni dhëmbët pasi konsumoni kafe – është e vërtetë që acidi dhe sheqeri në kafe, prish enamelin e dhëmbëve, por mos tentoni t’i pastroni dhëmbët menjëherë pas kafesë. Më e mira është që t’i pastroni dhëmbët pas një ore pasi keni pirë kafenë.

I pastroni flokët cdo ditë – shampoo e largon vajin natyral nga kafka. Kur ju aplikoni cdo ditë, ato do bëhen më të thatë. Ekspertët, thonë që flokët e drejtë duhet të pastrohen cdo 2 apo tre ditë, kurse dredhat më shumë se tre ditë.

Aplikoni deodorant – është e vërtetë që deodorantët kanë aromë të mirë dhe ju ndalon nga djerësitja, por mund të formojë edhe gjëndra./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë