Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Këto gjëra e ulin rrezikun nga kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit, është një prej sëmundjeve më të përhapura tek gratë.

Nuk ka ende një mënyrë të saktë, se si të parandalohet kjo sëmundje – por janë disa vendime në mënyrën e jetesës, që ndikojnë në unljen e mundësive për prekjen nga kanceri i gjirit.

Moskonsumi i alkoolit dhe duhanit

Konsumimi i madh i pemëve dhe perimeve

Ushtrimet fizike/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë