Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Këto dy lloj ushqimesh janë të ndaluara në Evropë

Shtesat ushqimore që mund të jenë deklaruar të dëmshme në një shtet, mund të konsumohet me shumicë në tjetrin.

Përmes këtij artikulli ju do të mund të kuptoni se në cilat shtete janë të ndaluara disa lloj ushqimesh.

Pula e larë me klor është e ndaluar në Europë dhe në Britani të Madhe që nga viti 1997. Larja e pulës me ujë me klor, është shkak për infeksione bakteriale.

Salca soja, në anën tjetër është e ndaluar në disa vende evropiane si dhe Rusinë. Kjo pasi kjo lloj salce përmban karaman etikil, që është kancerogjen./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë