Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Këta punojnë edhe për 1 maj

1 maji shënon Ditën Botërore të Punëtorëve.

Por në këtë kohë pandemie, disa profesione janë të domosdoshme.

Kërkohet një zinxhir i punëtorëve të jenë në vendin e tyre të punës, në mënyrë që kjo pandemi të kalojë.

Në këtë ditë duhet t’i jemi falënderues përveç mjekëve edhe shumë punëtorëve të tjerë.

Sot si çdo ditë tjetër në vendin e tyre të punës janë: zjarrëfikësit, policët, gazetarët dhe punëtoret e tjerë medial, punëtorët e marketeve, pastruesit e rrugëve, gazetarët etj.

Image may contain: people standing, car and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor
Image may contain: 1 person
Paga të ulëta për zjarrfikësit në Kosovë - Lajmet e fundit - Zëri

Youtube

Arkiva

Kategoritë