Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Flasin anëtarët e KTRA për përfitimet nga buka e shëndetshme në Meridian Express  (VIDEO)

Dita e tyre fillon qysh në orën 5 të mëngjesit.

Vrapuesit e Kosova Trail Running Association (KTRA), janë vrapues aktiv.

Vrapojnë deri në 10 kilometra në ditë, e këtë e bëjnë kryesisht në parkun e Gërmisë.

Pas vrapit, ata kujdesen që të ushqehen mirë – pasi mëngjesi është mbreti i vakteve.

Për mëngjes ata shkojnë në Meridian Express, për shkak të llojeve të bukëve që posedojnë.

Ata për portalin Familja Jonë, kanë shpjeguar pse zgjedhin ushqimet e Meridian Expressit.

Meqë janë sportistë aktiv dhe vrapojnë çdo mëngjes, për ta është e rëndësishme që të zgjedhin bukën e duhur.

Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm:

Youtube

Arkiva

Kategoritë