Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Filmat e duhur për fundvit (FOTO)

Periudha e fundvitit, padyshim që është periudha më e bukur e vitit.

Krishtlindjet e festa e Vitit të Ri, i jep ndriçim qytetit dhe shtëpisë.

Për pak fillojnë edhe pushimet e ku ka më mirë se sa të qëndrosh në shtëpi e të shikosh filma për Vitin e Ri?

Më poshtë e keni një listë të filmave që mund t’i shikoni gjatë kësaj periudhe të vitit:

A Very Merry Mix-Up (2013)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

The Princess Switch (2018)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

Bridget Jones’s Baby (2016)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

The Man Who Invented Christmas (2017)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

Nativity! (2009)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

The Knight Before Christmas (2019)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

Last Christmas (2019)

9 Christmas Movies That’ll Warm Your Heart During Cold Evenings

Youtube

Arkiva

Kategoritë