Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Dr. Shëndrit Lumi – Çka është skolioza dhe si trajtohet? (VIDEO)

E dini se çfarë është skolioza?

Dr. Shëndeti Lumi, ka shpjeguar përmes një interviste për portalin Familja Jonë, se çfarë është, si trajtohet dhe kush preket më së shumti?

Ndiqni intervistën e plotë të Lumit në linkun e mëposhtëm:

Youtube

Arkiva

Kategoritë