Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Disa arsye pse gratë beqare janë më të lumtura

Studimet tregojnë që gratë që janë beqare për një kohë të gjatë, janë më të lumtura.

Madje beqaria është lidhur shpeshherë edhe me jetëgjatësinë. Gruaja 107 vjeçare, Louise Singnore, thotë që sekreti i jetëgjatësisë së saj është pikërisht beqaria.

Por pse janë më të lumtura gratë beqar?

Nuk ndihen të vetmuara – qoftë kur shkojnë të flenë vetëm apo nëse shkojnë në një dasmë pa shoqërues.

Kanë kohë të fokusohen në qëllimet dhe nevojat e tyre.

Ndihen më të lumtura, pasi kanë më shumë kohë që të kalojnë me familjen, shoqërinë dhe kolegët.

Gratë beqare ndihen më të lumtura pasi janë të pavarura.

Nëse për një kohë të gjatë një grua është beqare, më vonë në një lidhje romantike ato e dinë që partneri nuk duhet të jetë qendra e botës së saj./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë