Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Çka e shkakton abortin spontan?

Sipas kohës së paraqitjes, aborti spontan mund të ndahet si: i hershëm deri në javën e 12 të gestacionit dhe i vonshëm java e 12 dhe 22 e gestacionit. Nëse ndodhin dy ose më shumë aborte spontane të njëpasnjëshme, atëherë flitet për të ashtuquajturit aborte spontane habituale.

Pse ndodhë aborti, kush e shkakton, a ka simptoma, çka duhet të bëjmë pas një aborti spontan, e shumë pyetja tjera, mund të I mësoni nga Dr. Dergut Aliu, gjinekolog nga Spitali Lindja

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë