Die, Maj 21, 2023
Banner Top
Banner Top
Çfarë është procedura aminocentezës?

Aminocenteza është një procedurë mjekësore, që përdoret kryesisht në diagnostifikimin prenatal të anomalive kromozomale dhe infeksioneve fetale.

Në kët procedurë, një sasi e vogël e lëngut amniotik, që përmban inde fetale, merret nga qafa amniotike që rrethon fetusin.

Kjo procedurë, ndonëse nuk konsiderohet e rrezikshme – është procedurë që duhet kryer nga mjekët profesionistë.

Në Spitalin Sirona, aminoceteza realizohet në mënyrë profesionale e për këtë gjë mund ta shikoni edhe videon e mëposhtme:

Kështu e realizon Amniocetezën Profesor Shefqeti në Spitalin Sirona.

Posted by Spitali Sirona on Friday, January 3, 2020

Youtube

Arkiva

Kategoritë