Hën, Maj 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Ambasada amerikane anulon aplikimet për viza

Ambasada Amerikane në Prishtinë ka bërë të ditur se që nga 14 marsi, nuk do mund të aplikoni për vizza emigruese dhe jomigruese.

 “Që nga 14 marsi, Ambasada e SHBA në Prishtinë, Kosovë ka anuluar terminët për viza emigruese dhe joimigruese. Në këtë kohë termini i juaj për vizë është anuluar. Ne do të rifillojmë shërbimet e zakonshme për viza sa më shpejtë të jetë e mundur, por nuk jemi në gjendje të sigurojmë një datë specifike në këtë kohë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Youtube

Arkiva

Kategoritë