Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
8 të vdekur nga koronavirusi në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

8 persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Prishtinë 2 raste (92, 84 vjec), Gjakovë 1 rast (70 vjec), Gjilan 1 rast (71 vjec), Klinë 1 rast (83 vjec), Rahovec 1 rast (74 vjec), Viti 1 rast (64 vjec), Vushtrri 1 rast (67 vjec).

Numri total i rasteve pozitive është 76.688 raste nga 351.523 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.696 raste të vdekjes.

Arkiva

Kategoritë