Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Ku mund të trajtohen sëmundjet urologjike?

Urologjia është degë e mjekësisë që fokusohet në sëmundjet e traktit urinar si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat. Organet që përfshijnë urologjinë janë: veshkët, gjëndrat mbiveshkpre ureterët, fshikëza urinare si dhe organet riporodhuese të të dy sekseve,
Traktet urinare dhe riprodhuese janë të lidhura ngushtë dhe crregullimet e njërit shpeshherë prekin tjetrin.
Në Kosovë është Spitali VitaHospital, i specialuar për urologji.
VitaHospital, problemet e tilla trajtohen me shumë profesionalizëm. Ky spital është i specializuar për diagnostifikimin e hershëm dhe trajtimin e gurëve urinar, si dhe posedon të gjitha paisjet moderne: laboratori biokimik, mikrobiologjik, ultrazërin, rentgenin, aparaturën e fundit të CT – me rrezatim minimal, aparatin për thyrjen e gurëve ESëL, dy salla të operacionit me paisjet më moderne në të cilat përvecc operacioneve të hapura kryhen edhe operacionet me laser për operimin e prostatës, tumoreve në fshikëz urinare dhe gurët në rrugët urinare.

Youtube

Arkiva

Kategoritë