Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Vetëm 2 minuta në ditë: Metoda japoneze që djeg dhjamin e barkut!

Të gjithë duam një bark të sheshtë, e dimë që ushtrimet fizike kanë efekt të mirë por nuk kemi kohë.

Por dy minuta të ditë mund ti ndani?

Trendi I fundit është një metodë japoneze, që do t’ju ndihmojë të hiqni kilet e tepërta rreth barkut dhe të tonifikoheni sa më shumë.

Metoda u zbulua nga një aktor japonez, Miki Ryosuke, i cili humbi 13 kilogramë në zonën në fjalë, për vetëm disa javë.

Në fakt është interesante mënyrë si Ryosuke u njoh me këtë metodë; mjeku ia kishte sugjeruar si ushtrim për dhimbjen e shpinës.

Si funksionon metoda:

I gjithë sekreti fshihet te frymëmarrja: merrni frymë për 3 sekonda dhe më pas nxirreni për 7 sekonda.

Dhjami konsiston në oksigjen, karbon dhe hidrogjen.

Kur oksigjeni që ju merrni arrin në qelizat e këqija i ndan ato në karbon dhe ujë kështu që sa më shumë oksigjen të përdorë trupi, aq më shumë dhjamë tretet.

Pra ngrijini krahët lart duke u mbushur njëkohësisht me frymë dhe më pas ulini poshtë duke shfryrë sa më shumë.

Ndiçni më poshtë instruksionet e aktorit Miki Ryosuke:

Tags: ,

Lajme te ngjajshme

Youtube

Arkiva

Kategoritë