Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Veshjet e viteve 2000 që janë rikthyer sërish në trend (FOTO)

Moda është një cikël dhe shpeshherë trendet rikthehen.

Tani janë rikthyer në modë, veshjet e viteve 2000. Gjitha veshjet që mund t’i mbani mend si fëmijë, tani janë sërish në trend!

Më poshtë mund t’i shini disa prej këtyre trendeve

Bluza të tejdukshme

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Bluza të shkurta

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Veshje me motive nga lëkura e kafshëve

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Fustanet ngjyrë rozë

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Veshjet sportive

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Cantat e vogla

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Fustan mbi panatollona

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again


Xhaketë pa bluzë

18 Bold Trends From the 2000s That Have Become Relevant Again

Youtube

Arkiva

Kategoritë