Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Vajzat ia zgjasin jetën baballarëve!

Sipas një studimi të publikuar në PubMed, baballarët e vajzave kanë tendencë të jetojnë më gjatë krahas atyre burrave që kanë fëmijë djemë.

Ky studim i kryer nga Jagiellonian University, mori të dhënat e më shumë se 4 mijë qytetarëve dhe i analizoi ato.

Nga këto të dhëna u kutpua, që baballarët që kanë vajza kanë tendencë të jetojnë më gjatë – pra vajzat ia zgjatin jetën prindit të tyre.

Por e njëjta gjë nuk ndodhë me nënat!

Sipas një studimi të publikuar në American Journal of Human Biology, asnjëra gjini – as fëmijët djemë e as vajza, nuk ia zgjasin jetën nënës!/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë