Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushqimet që po ju plakin!

Mënyra se si dukemi, është kryekëput tregues i mënyrës se si ushqehemi. Lëkura, rudhat, flokët e thonjtë tregojnë për ushqimin që konsumojmë.

Janë disa ushqime që po na plakin e ato janë:

10 Foods That Speed Up Aging and Make You Look Older


Sheqeri – është përgjegjës për peshën, rudhat në fytyrë e irritimin e lëkurës. Sheqeri dëmton kolagjenin e lëkurës dhe inkurajojnë daljen e rudhave.

10 Foods That Speed Up Aging and Make You Look Older

Alkooli – kur konsumoni alkool cdo ditë, atëherë toksinat që i përmban shkaktërrojnë lëkurën, duke formuar kështu akne, rudha, humbjen e kolagjenit, humbjen e elasticitetit si dhe pjesë të skuqura në lëkurë.

10 Foods That Speed Up Aging and Make You Look Older


Kripa – shkakton që lëkura të dehidratohet – kurse dehidratimi shkakton rudha dhe plakje më të shpejtë. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë