Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushqimet që ndikojnë në uljen e kolesterolit

Kolesteroli është një substancë yndyrore si dyll dhe pjesërisht i nevojshëm për trupin e njeriut. Pa të asnjë individ nuk mund të jetojë. Është i nevojshëm për qelizat, nervat dhe prodhimin e hormoneve.

Në disa raste kolesteroli mund të ulet në nivel të duhur, pa medikamente.

Ushqimet e duhura për të ulur kolesterolin janë:

  • Hudhra
  • Orizi
  • Tërshëra
  • Avokado
  • Cokollata e zezë

Youtube

Arkiva

Kategoritë