Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme

Sëmundjet seksuale, përfshijnë problemet me seks apo edhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Djegia apo dhimbja gjatë urinimit, mund të jenë shenja të ndonjë sëmundje seksualisht të transmetueshme. Për këto sëmundje nevojiten medikamentet dhe për t’i parandaluar duhet përdorur prezervativ.

Disa prej sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, si HIV, nuk mund të shërohen dhe janë vdekjeprurëse.  Por duke mësuar më shumë mbi seksin, ju mund të mbroheni nga sëmundjet që mund t’i fitoni gjatë marrëdhënies seksuale.

Këto janë sëmundjet më të shpeshta që transmetohen nga seksi: Herpes gjenital, lytha gjenitale, hepatitis B dhe sifilisi./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë