Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat e depresionit tek gratë shtatzëna

Depresioni është një prej sëmundjeve mendore, që është tepër e përhapur.

Gratë shtatzëna, janë në rrezik më të lartë për tu prekur nga depresioni e kjo gjë për shkak të stresit, ndryshimeve fizike e hormonale.

Cilat janë simptomat që i përjetojnë gratë shtatzëna në depresion?

Eshtë normale që të keni emocione të përziera gjatë shtatzënisë dhe kjo gjë ndodh për shumë arsye.

Një prej simptomave që është tipike për deprsion është kur gruaja ndjehet e mërzitur tërë kohën.

Shenja të tjera përfshijnë: Humbje e shpresës, nuk i pëlqejnë aktivitetet që dikur i pëlqenin, izolim, vështirësi për të fjetur ose gjumë të tepërt./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë