Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Siguria e fëmijës në veturë!

Siguria e fëmijës suaj është përgjegjësia juaj.

Këshillat e mëposhtme do tu ndihmojnë ta mbani fëmijën tuaj sigurtë nga çdo dëm i mundshëm.

Siguria e foshnjës në makinë

Gjithmonë përdorni një vend federal të miratuar për sigurinë e makinave kur udhëtoni në një automjet.

Lexoni me kujdes udhëzimet e vendndodhjes së sigurisë për tu siguruar se vendi është instaluar siç duhet.

Asnjëherë mos e mbani fëmijën tuaj në prehër ndërsa udhëtoni në një makinë.

Për dy vitet e para të jetës së foshnjës, vendet e makinave duhet të përballen me pjesën e pasme të automjetit. Vendndodhja më e sigurt për vendin e makinës është mesi i sediljes së pasme.

Asnjëherë mos e vendosni fëmijën në pjesën e pasme të pasagjerëve të makinave, veçanërisht ato me ajër. Nëse keni një kamion pa ndenjësen e pasme, duhet të shkëputeni airbagat ndërsa vendi i fëmijës është në makinë.

Për të minimizuar rrezikun që një fëmijë aksidentalisht të lihet prapa në një makinë:

Lini një çantë ose celular në pjesën e pasme. Në këtë mënyrë, ju merrni në kontroll vendin e pasëm para se të niset automjeti.

Bëni një marrëveshje me kujdesin ditor të fëmijës suaj për t’i thirrur ata nëse fëmija nuk shfaqet siç pritet.

Gjithmonë blloko makinën tuaj dhe trungun e makinës, edhe nëse makina është parkuar në rrugë me pemë dhe mbani çelësat gjithmonë larg fëmijëve./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë