Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Si ta largoni mykun nga shtëpia me një produkt të thjeshtë

Disa pjesë në shtëpi shpeshherë mbulohen nga myku.

Mbajtja e shtëpisë për një kohë të gjatë mbyllur, lagështia dhe mungesa e ajrimit të përditshme janë disa prej shkaqeve që çojnë në shfaqjen e mykut në mjediset e ndryshme të shtëpisë.

Thithja në sasi të mëdha të sporeve të mykut është shumë e dëmshme për shëndetin.

Për të larguar këtë ju duhet të merrni dy filxhana uthull të bardhë i vendosni në një shishe me ujë të nxehtë dhe filloni ta vendosni në pjesën ku ka myk.

Kjo do të largojë mykun nga muret e shtëpisë suaj.

Arkiva

Kategoritë