Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Shërbimet që i kryen Ortomedica Hospital

Dr. Evren Fehmi Atay Ortoped dhe Traumatolog i specializuar, i cili prej mbi 4 vite shërbimi në Kosovë arriti të diagnostifikoj e shëroj me mijëra raste e të kryej me qindra operacione të rralla në vend e përtej kufijve të cilat ndër vite shëtiteshin vërdallë.

Tek Ortomedica Hospital mund të paraqiteni për këto lloj ankesash:

-Dhimbje të gjunjëve
-Dhimbje të shpinës
-Dhimbje të kërdhokullave
-Dhimbje të supeve
-Dhimbje të bërryleve
-Dhimbje të kyqeve të këmbëve e të duarve
-Për trajtimin e Tumoreve të eshtrave
-Për riparimin e deformimeve
-Thyerje të ekstremiteteve e shumë ankesa të tjera që kanë të bëjnë me ekstremitetet dhe eshtrat në përgjithësi.

Youtube

Arkiva

Kategoritë