Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Shenjat tipike të introvertëve

Introvert është një person që nuk ndjehet rehat  në prani të disa personave e që ndjehet në turp dhe preferon të qëndrojë vetëm.

Ndonëse ka shumë persona të tillë, ende ka shumë keqkuptime për këtë lloj të personalitetit.

Ja disa shenja të introvertëve:

Prania e shumë personave u thithë energjinë

Një prej karakteristikave kryesore të introvertëve, është thithja e energjisë në prani të shumë personave.

Kanë shumë pak miq

Një prej keqkuptimeve për introvertët është që ata nuk kanë fare miq, por në fakt është që ata kanë miq por rrethi i tyre shoqëror është shumë i vogël./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë