Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
“Rritja e fëmijëve në një martesë që nuk funksionon është më keq se divorci”

Fatkeqësisht ndodhë shpesh që prindërit sado që mundohen t’i rrisin fëmijët në një ambient të shëndetshëm, t’i mbushin ata me drama.

Divrocet janë bërë shumë të shpeshta dhe ata që lëndohen më së shumti janë padyshim fëmijët. Sidoqioftë, divorci është shumë më i mirë se sa një martesë që është toksike e që më nuk funksionon.

Çiftet që rrinë së bashku ndonëse më aty nuk ka dashuri, detyrojnë fëmijët të rriten në një ambient të pashëndetshëm. Ata mund të kenë qëllim që t’i ruajnë fëmijët nga kriza por në fakt kjo gjë është më e keqe për fëmijët se sa divorci.

 Kjo pasi, ndonëse nuk ka divorc çifti debaton ashpër duke i lënduar fëmijët.

Nuk ka asnjë dyshim që divorci mund të jetë traumatik për fëmijën, rritja e të vegjëlve në një ambient abuziv është edhe më e rrezikshme./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë