Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
QKUK: Ndërroni rrobat si të ktheheni në shtëpi

Qendra Klinike Universitare ka bërë thirrje që të ndërmerren edhe disa masa të tjera parandaluese për COVID-19,

QKUK bën thirrje që përvec larjes së duarve, duhet të pastrohen edhe rrobat pasi të ktheheni në shtëpi.

”Në mesin e shumë sygjerimeve preventive që keni marrë për mbrojtje ndaj COVID-19, është e preferueshme që pêr shkak të rezistencës së virusit në ambient të jashtëm pos larjes së duarve dhe maskave të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi”.

Youtube

Arkiva

Kategoritë