Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse njerëzit e ndjeshëm janë më të fortë se sa  mendoni?

Në të shumtën e kohës, njerëzit e ndjeshëm shihen si të dobët. Duket se ata janë njerëz introvertë dhe antisocialë. 

Por, në fakt, ka shumë më tepër për empatinë dhe bujarinë e tyre.

1.Ata i ndjenjë gjërat thellë në brendësi

Ndjeshmëria e tyre i ka nxitur ata të vazhdojnë të ecin përpara ndërsa i tregojnë botës se ata kanë duruar dhe duke fituar triumfalisht mençuri përmes dhimbjes. Personi i ndjeshëm do të ndihmojë pa pasur nevojë për mirënjohje. 

2.Ata ju duan me gjithë zemër

Ata kanë një gjen empatik që nuk njeh kufij kur bëhet fjalë për dashurinë. Ata e dinë që ndoshta do të lëndohen përsëri, por gjithashtu e dinë se do ta kapërcejnë atë ngjarje.

3.Ata janë luftarak

Njerëzit sensitivë kanë duruar pengesa të vështira që i kanë lejuar ata të marrin pjesë në kauza të mahnitshme. Shpirti i ndjeshëm do të gjejë një shkak për të vlerësuar dhe mbrojtur. 

4.Ata rrezikojnë

Kur ndjeni se nuk keni asgjë për të humbur, do t’i rrezikoni të gjitha. Ata janë rrezikues, udhëheqës dhe bllokues të rrugëve. 

5.Ata janë kreativ

Kreativiteti lind nga dobësia dhe hapja e plotë. Personi i ndjeshëm lulëzon në krijimtari. Ata janë artistët, shkrimtarët, muzikantët dhe zgjidhësit e problemeve. 

6.Ata janë detajist

Ata e dinë që për të pasur sukses duhet shikuar në të gjitha këndet e situatës. Ata vërejnë gjithçka./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë