Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse kontrollet rutinore janë thelbësore për një shëndet të mirë?

Kohë më parë, njerëzit shkonin te mjeku vetëm kur ishin të sëmurë. Sot, kujdesi shëndetësor parandalues ​​po bëhet i zakonshëm pasi njerëzit kujdesen më shumë për shëndetin e tyre.

Mjekët po kërkojnë gjithashtu që pacientët të bëjnë kontrolle të rregullta (të paktën 1 herë në vit) për të ruajtur shëndetin e tyre.

Ata po theksojnë rëndësinë e parandalimit, si një mjet për të reduktuar numrin e pacientëve që kërkojnë trajtim mjekësor ose kirurgji.

Kontrollet e rregullta mund të ndihmojnë në zbulimin e problemeve të mundshme shëndetësore përpara se ato të bëhen të ndërlikuara apo të pa zgjidhshme.

Kur vizitoni rregullisht mjekun tuaj, ai është në gjendje të zbulojë sëmundjet në fillim. Zbulimi i hershëm ju jep mundësinë më të mirë për të marrë shpejt trajtimin e duhur, duke shmangur çdo ndërlikim.

Duke marrë shërbimet e duhura shëndetësore, ekzaminimet dhe trajtimin, ju po ndërmerrni hapa të rëndësishëm drejt një jete më të gjatë dhe më të shëndetshme.

Benefitet e kontrolleve të rregullta përfshijnë:

?Zvogëloni rrezikun për t’u sëmurur,

?Zbuloni në fillim kushtet ose sëmundjet potencialisht kërcënuese për jetën,

?Rritni shanset për trajtim dhe shërim,

?Kufizoni rrezikun e komplikimeve duke monitoruar nga afër kushtet ekzistuese,

?Rritni jetëgjatësinë dhe përmirësoni shëndetin,

?Ulni kostot e kujdesit shëndetësor me kalimin e kohës duke shmangur shërbimet e kushtueshme mjekësore,

?Përditësoheni për informacionet ose teknologjitë e reja mjekësore që janë në dispozicion.

United Hospital Prishtina

Kontakt: 038 60 70 70/ 046 60 70 70

Info@united-hospital.com / www.united-hospital.com

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova.

Youtube

Arkiva

Kategoritë