Pre, Shk 16, 2024
Banner Top
Banner Top
Protezat transparente, mënyra ideale për t’i drejtuar dhëmbët

Protezat për dhëmb mund të mos jenë eksperienca më e mirë, sidomos kur pacienti ka arritur një moshë.

Prandaj, ekzistojnë një lloj tjetër i protezave që quhen  “Transpacorrect”.

Ato janë të tejdukshme dhe më e rëndësishmja, nuk të shkaktojnë dhimbje.

Trasnpacorret, është metodë estetike dhe shumë efikase që u mundëson të keni dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur.

Përmes transpacorrect, ju do të mund të jenë dhëmbë të drejtë por pa u vërejtur që jeni duke i trajtuar.

Që ju të keni një buzëqeshje të bukur, vizitoni Spitalin Sirona.

Image may contain: one or more people and closeup

Youtube

Arkiva

Kategoritë