Mar, Nën 28, 2023
Banner Top
Banner Top
Problemet e mishrave të dhëmbëve mund të mënjanohen në këtë mënyrë!

Miliona njerëz, kanë probleme me mishrat e dhëmbëve, por lajmi i mirë këtu është që shumica prej këtyre problemeve mund të trajtohen në shtëpi.
Një mundësi për të ndaluar problemet me mishra të gjakut, është që të shpërlani gojën me ujë dhe krip.
Caji si kamomila është magjibërës për problemet me mish të dhëmbëve. Ajo cfarë duhet të bëni është që të merrni një çeskë të cajit dhe ta vendosni për disa minuta në gojë.
Perimet që janë më të forta, ndikojnë tej mase shumë në shëndetin e mishrave të gjakut. Ju duhet të hani karrota e tranguj në mënyrë që të ju lehtësohen dhimbjen e mishit.
Mjalta është një tjetër zgjidhje për gjithë ata persona që kanë probleme me mishra të dhëmbëve. Ju duhet ta aplikoni mjaltën pikërisht në zonën ku keni dhimbje dhe këtë duhet ta bëni cdo mëngjes, për 10 minuta. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë