Die, Mar 24, 2024
Banner Top
Banner Top
Përfitimet shëndetësore nga brokoli

Brokoli është një prej ushqimeve me më së shumti vitamina. Është i pasur me fibra dhe antikosidantë.

Brokoli ndihmon shumë zorrët dhe sistemin e tretjës. Duke ngrënë brokoli ju do të keni sistem të tretjës më të shëndetshëm.

Brokoli është i pasur me fibra dhe antioksidantë – përbërës që mund të ndihmojnë zorrët dhe sistemin e tretjes.

Gjitashtu brokoli përmban vitaminë C dhe vetëm 80 miligramë të brokolit i plotëson të gjitha nevojat që ka trupi për këtë vitaminë. Brokoli gjithashtu është i pasur edhe me vitaminë K. Kjo vitaminë është tejet e rëndësishme për shëndetin e kocakave.

Brokoli, përmban disa antioksiantë që lufton qelzat e dëmshme./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë