Mar, Nën 28, 2023
Banner Top
Banner Top
Pelenat Huggies, ideale për fëmijën tuaj

Kur bëhet fjalë për të porsalindurit s’ka shumë aktivitet.

Aftësitë e tyre konsistojnë në gjumë, ushqim , jashtëqitje dhe nevoja e madhe për ju.

 Ju duket e lehtë? Si një nënë e re mund të jesh e shqetësuar nëse fëmija po pi mjaftueshëm, po fle shumë, dolën jashtë dhe këto janë temat dominuese të çdo bisede!

Sigurisht që disa pyetje që më herët ju janë dukur banale, tash mezi prisni t’i bëni.

Disa bebe mund të kenë më pak apo më shumë jashtëqitje në varësi të bebit!

Ajo që e përcakton është numri i vakteve në ditë.

Por, çka ka shumë rëndësi është rehatia e bebit dhe patjetër ju duhen pelenat më të përshtatshme.

Huggies Newborn 1, ju ndihmojnë që i vogli juaj asnjëherë të mos ketë irritim, apo të qajë nga pelena, kjo si rezultat I shumë përparësive si:

Linjës së butë të jastëkëve që thithin lëngun brenda sekondave dhe krijon një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mirë

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

E një alarm meqë jeni prind i ri dhe ndoshta nuk jeni ende me përvojën e duhur për të kuptuar lagështinë, atëherë pelenat Huggies kanë treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën kur laget.

Youtube

Arkiva

Kategoritë