Pre, Mar 22, 2024
Banner Top
Banner Top
Olive, të gjitha analizat në një vend

I ndodhur afër Qendrës Klinike Universitare te Kosovës, laboratori “Olive” është më i madhi dhe i vetmi në vend që bënë të gjitha llojet e analizave, përfshirë edhe konsultat dhe kontrollet mjekësore.

Në Laboratorin Olive mund të kryeni të gjitha analizat Biokimike, Mikrobiologjike, Imunologjike, Hematologjike dhe Gjenetike.

Kjo u ka mundësuar edhe bashkëpunime tjera jashtë vendit

Në laboratorin Olive, punohet  një numër i madh i analizave të cilat nuk punohen në vend e as rajon.

Rezultatet në Olive, kumtohen në mënyrë të shpejtë dhe të saktë edhe përmes shërbimit online.

Ndërkohë në këtë laborator mund të gjeni edhe shumë shërbime tjera klinike, duke filluar nga mjeku familjar

Mjekët e kanë shumë më te lehtë gjetjen e një diagnoze, duke pas parasysh që aty për aty hulumtohet patologjia

Olive është i certifikuar me ISO standarde dhe i monitoruar nga instituti gjerman RFB.

Për më shumë informata se çka ofron ky laborator ndiçni dokumentarin.

Youtube

Arkiva

Kategoritë