Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
OBSH ndan 7 milionë euro për Kosovën

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka dhënë si donacion mjete mbrojtëse dhe pajisje mjekësore për Kosovën. Kështu ka bërë të ditur Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

“Në Kosovë do të vjen edhe një kontingjent i mjeteve mbrojtëse dhe pajisjeve mjekësore, donacion nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Gjithashtu sot jemi njoftuar nga OBSH, se janë ndarë edhe një shumë në vlerë prej 7 milionë eurove që do t’i përforcojnë furnizimet në institucionet shëndetësore të çdo niveli”, ka thënë Vitia.

Në Kosovë aktualisht numri i të prekurve me koronavirus ka shkuar në 17./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë