Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Njerëzit intelegjentë sillen kështu!

Shumë persona mendojnë që janë më të zgjuar se sa realisht janë.

Ka të tillë që lexojnë disa libra dhe mendojnë që janë intelegjentë dhe më të zgjuarit.

Në fakt, janë disa shenja që tregojnë a është një person intelegjent apo jo!

Këto shenja të intelegjencës janë:

Personat intelegjent zgjedhin thjeshtësinë përpara të ndërlikuarës

Nuk ndalen asnjëherë së mësuari

Janë gjithmonë kurioz

Nuk shpërqendrohen lehtë

Nuk kanë frikë të kërkojnë ndihmë/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë