Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Meditimi ideal për pacientët me hipertension

Sipas një hulumtimi të publikuar në PLOS One, meditimi ndihmon që të ulet presioni i gjakut.

Hipertensioni, është një prej faktorëve kryesor për sëmundjet e zemrës dhe gjithë ata që vuajnë nga presioni i gjakut, do duhej sipas këtij hulumtimi të bëjnë meditim.

Kur doktorët e diagnostifikojnë një person me hipertension, ata i rekomandojnë ata që të jetojnë shëndetshëm dhe të bëjnë ushtrime fizike. Sidoqoftë, disa njerëz e kanë të vështirë që të mirëmbajnë jetën ne shëndetshme, prandaj për të kontrolluar presionin e gjakut duhet të meditojnë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë