Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Lidhja mes depresionit dhe ankthit

Depresioni dhe ankthi kanë efekte tejet negative. Zakonisht ankthi dhe depresioni, kanë tendencë të shfaqen së bashku.

Sipas një studimi të publikuar në vitin 2017, 71.7 për qind e njerëzve që kanë depresion, kanë tendencë të jenë edhe në ankth.

Edhe depresioni edhe ankthi ndajnë të njëjta shkaqe e ato janë: gjenetike, stresi, hormonet, gjendja mjekësore dhe traume./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë