Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Kur duhet kontrolluar burrat e kur gratë për infertilitet?

Infertiliteti është pamundësia që kanë disa cifte që të bëhen me fëmijë. Tek burrat nuk ka simptoma të qarta, por tek gratë mund të manifestohet shpeshherë me mungesë të menstracioneve.

Në disa raste, burrat që kanë probleme me infertilitet mund të kenë disa probleme hormonale, sic është edhe humbja e dëshirës seksuale. Gratë, duhet  të shkojnë të bisedojnë me doktorin nëse janë:

Mbi moshën 35 vjecare dhe janë duke tentuar të mbesin shtatzënë për gjashtë apo më shumë muaj, kanë mestracione të parregullta, mestracione që manifestohen me dhimbje etj.

Burrat duhet të kontrollohen tek mjeku, nëse: Kanë probleme me spermë dhe prostatë.

Të tilla probleme mund t’i trajtoni në Klinikën Amerikane Dr “Behar Kusari”. Në këtë klinikë trajtohen rastet e infertilitetit femëror dhe mashkullor duke vënë në përdorim paisjet më të sofistikuara për këtë lloj kure. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë