Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Ku t’i trajtoni problemet me infertilitet?

Ka shumë çifte që ballafaqohen me infertilitet. Infertiliteti mund të ndodh edhe tek burrat edhe tek gratë.

Ka arsye të ndryshme pse një person nuk mund të kenë fëmijë, por që natyrisht një rol të madh luajnë edhe shkaktarët e jashtëm.

Tek burrat që vuajnë nga probleme që lidhen me infertilitet atëherë duhet që të limitojnë alkoolin dhe të ndalojnë duhanin kurse tek gratë rol të madh luan edhe stresi.

Spitali Sirona ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për diagnozën dhe trajtimin e problemeve të infertilitetit bashkëshortor.

Spitali Sirona është i përgatitur për të ju asistuar si grave ashtu dhe burrave që paraqesin probleme të infertilitetit dhe që dëshirojnë të kenë fëmijë.

Sirona disponon teknologjitë më të avancuara moderne të kohës ne te gjithë rajonin, për të realizuar një shtatzëni të suksesëshme dhe të shëndetëshme.

Youtube

Arkiva

Kategoritë