Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Ku mund të kryeni shërbime radiologjike?

Radiologjia, është një degë mjekësore që përdor imazhin për të diagonstifikuar dhe trajtuar sëmundjet që shihen brenda trupit.
Radiologët, përdorin një shumëllojshmëri të teknikave të imazheve si: rrezet X, CT, PET si dhe MRI.
Radiologjia ndërhyrëse, është kryerja e procedurave mjekësore (zakonisht minimale), me udhëzimin e teknologjive të imazhit.
Poliklinika më e mirë për diagnostifikimin e sëmundjeve, është CT Beni.
CT Beni është poliklinikë diagnostifikuese – radiologjike, ku mund të kryni CT e kokës, kockave të fytyrës, kockave temporale, anigiografi e vazave cerebrale etj.
CT Beni gjendet në qytetin e Ferizajt, rrugën “Ramadan Rexhepi”.

Image may contain: text

Youtube

Arkiva

Kategoritë