Mër, Qer 29, 2022
Banner Top
Banner Top
Kjo recetë natyrale do të ju ndihmojë të largoni gurët në veshka për 1 javë

Kjo formulë e veçantë natyrale do t’ju ndihmojë të hiqni gurët e veshkave, si dhe ndonjë nga mbeturinat e mbetura në veshkë, përfshirë rërën, dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të pastroni veshkët në të njëjtën kohë.

Një person, i cili praktikoi këtë metodë të veçantë trajtimi 7-ditor për gurët në veshkë, ndau efektet përmes mediave sociale. Të gjithë ata që kanë provuar këtë formulë të veçantë, kanë përshkruar se është shumë efektive. Ai person zbuloi saktësisht se si e ndihmoi atë të hiqte një gur që ishte më i madh se një kokërr gruri, për më tepër, ai shpjegoi metodën e përgatitjes së tij.

PËRBËRËSIT E NEVOJSHËM:

100 ml Birrë
100 ml Vaj ulliri ekstra të virgjër
100 ml Lëng limoni

SHËNIM: Përdorni vetëm lëng limoni të shtrydhur.

METODA E PËRGATITJES:

Bëni një përzierje nga të gjithë përbërësit, përzieni mirë dhe derdhini në një shishe qelqi.

PËRDORIMI:

Pasi të zgjoheni në mëngjes, duhet të konsumoni gjysmën e recetës.

Gjithmonë tundeni mirë para se ta konsumoni.

Ky ilaç duhet të konsumohet rregullisht gjatë 7 ditëve.

Ky trajtim natyral do të fillojë shkrirjen e gurëve, pasi që ju duhet të jeni në gjendje t’i largoni gurët përmes urinës. Rëra do të fillojë të dalë brenda vetëm 4 ditëve.

Në rast se keni gurë të mëdhenj, rekomandohet të vizitoni mjekun.

Arkiva

Kategoritë