Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Kirurgjia maxillofaciale, ku mund të kryhet?

Kirurgjia maxillofaciale, është e fokusuar në trajtimin e problemeve të lidhura me probleme që kanë disa persona në fytyrë, gojë dhe nofull.

Nxjerrja e dhëmbit –  është një prej procedurave më të zakonta. Pacientët zakonisht drejtohen tek kirurgët për largimin e të ashtuquajturve ‘dhëmbët e pjekurisë’.

Korrigjimi i nofullës – zakonisht ndodhë kur një ortodont nuk mun dtë rregullojë kafshimin tek një pacient.  Kjo procedurë zakonisht kryhet me anastenzion total ku nofulla ridizajnohet në mënyrën më të mirë të mundshme.

Buzët e qara – shpesh mund të ndodhë që një foshnje lind me buzë të epërme të qarë dhe rregullimi i buzës, mund të bëhet vetëm nga kirurgu maxillofacial.

Kirurgjinë maxillofaciale,  mund ta kryeni në Spitalin Sirona që gjendet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Të gjitha operacionet në Spitalin Sirona, realizohen me aparatura dhe teknologji të fundit, në salla operative me kushte moderne.

Image may contain: one or more people and text

Youtube

Arkiva

Kategoritë