Hën, Shk 19, 2024
Banner Top
Banner Top
Këshilla për një lëkurë të pastër

Lëkura e pastër, është ëndrra e secilit!

Në mënyrë që të keni një lëkurë të pastër dhe pa rudha atëherë ju duhet t’i bëni këto gjëra:

Ta shmangni diellin

Të vendosni një krem kundër diellit

Të mos pini duhan

Të flini sa duhet

Të ushqeheni shëndetshëm/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë