Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Këshilla për ndërrimin e pelenave kur jeni jashtë shtëpisë

Kur bëheni me fëmijë, daljet jashtë shtëpisë kërkojnë shumë përgatitje!

Me përgatitje nënkuptohet: rroba për të voglin, qumësht e karrocë. Por më e rëndësishme është që ju gjithmonë duhet t’i keni me vete pelenat…

Por cfarë duhet të keni parasysh kur duhet ta ndërroni pelenën e fëmijës, kur jeni jashtë shtëpisë?

  • Merrni gjithmonë  qese plastike me vete për t’i vendosur pelenat e ndotura
  • Gjeni një vend të duhur për ta ndërruar pelenën
  • Blini një jastëk në mënyrë që ta merrni me vete për ta ndërruar pelenën

Në mënyrë që të mos keni probleme me pelenat dhe që fëmija juaj të jetë rehat me të, atëherë ideale janë pelenat Huggies.

Huggies Newborn 1, ju ndihmojnë që i vogli juaj asnjëherë të mos ketë irritim, apo të qajë nga pelena, kjo si rezultat I shumë përparësive si:

Linjës së butë të jastëkëve që thithin lëngun brenda sekondave dhe krijon një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mirë

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

E një alarm meqë jeni prind i ri dhe ndoshta nuk jeni ende me përvojën e duhur për të kuptuar lagështinë, atëherë pelenat Huggies kanë treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën kur laget./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë