Pre, Shk 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Ilustrime mbi të metat e jetës moderne (FOTO)

Artisti Davide Bonazzi, ka zgjedhur një mënyrë kreative për të shpërfaqur jetën moderne.

Përmes ilustrimeve të tij, ai kritikon mëyrën se si funksionon shoqëria e shekullit XXI.

Puna e tij është aq reale sa edhe e dhimbshme – pasi përmes një ilustrimi ju mund ta gjeni veten dhe momente që të gjithë i kalojmë.

Më poshtë mund t’i shikoni disa nga ilustrimet e bëra nga Bonazzi:

Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork
Italian-Illustrator-Davide-Bonazzi-Artwork

Youtube

Arkiva

Kategoritë